Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.7g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1.7g6kcal0.3g1g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.2g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.6g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.4g15.6g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881