Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal0g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644