Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)1.3g4.4kcal0.1g1g0g0g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1.4g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.7g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g155kcal10.8g18.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136