Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g4.4g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.1g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1.4g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.7g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal10.6g12.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292