Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.3g3.8kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.6g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4.5g9.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758