Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.4kcal0g0g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.3g3.1g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158