Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.3g5kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal0g3g0g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0g1.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.8g0g0g
Arvot/100g100g100kcal0g23.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126