Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

Painekattilassa keittoaika kiehumisen jälkeen 6 minuttia.

2. Kuumenna pannu lisää oliiviöljy, raastettu inkivääri valkopippuri ja valkosipuli paahda ja lisää kanapalat.

Kypsennä kevyesti.

3.Lisää murskatut mausteet, valkoviini, sitruunamehu sekä kanapalat kattilaan.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Viljalla ruokittua kanaa (Ranskalaista) kun saat broilerin tilalle, niin keitosta tulee taivaallisen hyvää. Saatava Helsingissä ainakin Votkinilta.

lauantai 24.01.2009 klo 22:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka, keitetty, suolaton 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosmaito Oriental Light (B&k), annos 400g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.4g0.6g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g49kcal3.1g4.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100162