Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)2.1g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Pekoni rasvainen 0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal2.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko7g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g229kcal18.5g1.5g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842