Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Pellavansiemenöljy1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g0.8g0.6kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 3.5g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g44kcal0g0g5g0g
Valittu annoskoko7g22kcal0g0g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0g0g1.3g0g
Arvot/100g100g331kcal0g0g37.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233