Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g0.4g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g103kcal6g7.5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644