Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g1g4.9kcal0g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g46kcal0.4g5.2g2.2g0g
Valittu annoskoko6g23kcal0.2g2.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.1g1.3g0.6g0g
Arvot/100g100g359kcal3.1g40.6g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594