Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1.4g7kcal0.1g0.8g0.4g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.5g3.1kcal0g0.3g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%2.4g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g37kcal1g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko7g19kcal0.5g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g282kcal7.6g18.2g19.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452