Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3g3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536