Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton3.8g4kcal0.9g0g0.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1.9g2.8kcal0.3g0.1g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal2.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1.3g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.7g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g158kcal19.7g1.5g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153