Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g5kcal0g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g1.5g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532