Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkku 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1.4g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal7.5g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340