Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Hasselpähkinä 0.4g2.8kcal0.1g0g0.3g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g35kcal0.6g0.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.3g0.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g268kcal4.6g3.1g24.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514