Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Muna, annos 60g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g34kcal0.4g4.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.2g2.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g259kcal3g33.3g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107