Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Karpalo 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g46kcal1.5g9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832