Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1.2g6.1kcal0g0.7g0.4g0.1g
Vispikerma Flora 20%2.9g6.5kcal0.1g0.1g0.6g0g
Marianne suklaarakeet0.9g4.2kcal0g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal0.4g2.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko7g18kcal0.2g1.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g271kcal3g21.2g19.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410