Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g5.4g8.5kcal1.2g0g0.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal2.4g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1.2g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal17.9g3g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449