Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.3g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.2g8.3kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g27kcal2.4g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko7g14kcal1.2g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g209kcal18.5g6.2g15.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595