Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1.8g6.4kcal0.2g1.2g0g0.1g
Lihaliemkuutio maggi extra0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal1g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.5g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g177kcal7.6g19.7g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578