Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juuriselleri 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fenkoli, annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g59kcal1.6g7.8g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840