Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 4.7g30kcal0.7g0.2g2.9g0.8g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g68kcal1.4g2.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko7g34kcal0.7g1.2g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna3g17kcal0.4g0.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g515kcal10.6g18.2g43.9g13.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195