Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Meetvursti 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal1.2g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g175kcal8.8g13.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113