Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rusina0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal0.8g3.6g0.6g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.4g1.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g187kcal6g26.9g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434