Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1.3g2.6kcal0g0g0.3g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow2g2kcal0.5g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.1g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g112kcal7.6g3g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430