Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4.6g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal1.4g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g162kcal10.6g1.5g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230