Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Manteli 0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal0.2g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g89kcal1.5g1.5g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792