KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g3.1g4.4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1.9g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1.2g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g125kcal9g13.4g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396