Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1.1g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2.9g2.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904