Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g30kcal0.6g5g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.3g2.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g226kcal4.5g37.9g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172