Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal1.4g0.6g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.7g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g139kcal10.4g4.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006