Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g3.5g4kcal0.8g0g0.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1.1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.6g0.6g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.8g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g127kcal11.8g4.4g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393