Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g0.7g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Plus maito (Valio), annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal1.4g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.7g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal10.4g17.9g9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445