Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.1g3.6kcal0.1g0g0.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal0.4g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g112kcal2.9g1.5g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272