Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g2.2g8.1kcal0.3g1.6g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal1.2g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g185kcal9g23.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886