Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Herkkusieni 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal0.8g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko7g10kcal0.4g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.9g7.4g8.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613