Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g1.2g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g14kcal0.8g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal6g3g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996