Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g45kcal1.5g6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916