Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1.4g1.6kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal6g3g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417