Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Maitorahka (Pirkka)2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.6g3g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g1.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g171kcal11.8g22.1g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206