Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kookosrasva (Cocos)3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Vispikerma, Milbona1.1g3.9kcal0g0g0.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.4g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Murot, Rice Crispies0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.1g1.5kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g80kcal0.8g1g8.2g1.2g
Valittu annoskoko7g40kcal0.4g0.5g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna3g20kcal0.2g0.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g599kcal6g7.5g61.2g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868