Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.3g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g2.1g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.9g2.4kcal0g0g0.2g0g
Mozzarella, Euroshopper0.9g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1.2g2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal8.8g14.7g10.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983