Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g40kcal1.2g6.2g1g0.4g
Valittu annoskoko7g20kcal0.6g3.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.3g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g293kcal8.8g45.6g7.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963