Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g0.6g0.8kcal0.1g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g2.5g9kcal0.1g0.8g0.6g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g33kcal1g1.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.5g0.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7.5g11.9g16.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224