Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen1.2g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal1.5g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344