Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%2.9g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g124kcal7.4g8.8g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407